Sinds kort is LogicLeap partner van Logistiekelingen!

Logistiekelingen is een platform gericht op mensen die werkzaam zijn in de logistiek in de regio Zuid Oost Brabant. Logistiekelingen wil hun deelnemers graag de veelzijdigheid van de sector logistiek laten zien en stimuleren hierin hun ontwikkeling.
Logistiekelingen wil jongeren en mensen uit andere branches enthousiast maken over werken in de logistiek en zet zich in om logistiek kleurrijk en interessant te maken.

Een leven lang ontwikkelen voor medewerkers in de logistiek en transport is waar LogicLeap voor staat. In de huidige arbeidsmarkt en binnen een sector die aan snelle veranderingen onderhevig is, is een leven lang leren en ontwikkelen enorm belangrijk. Het in jezelf investeren en blijven leren moet vanzelfsprekend worden voor medewerkers in onze sector. Het moet een logische stap (LogicLeap) zijn.
LogicLeap biedt dan ook medewerkers in de sector transport en logistiek carrièreperspectief door middel van een breed en praktijkgericht aanbod. De focus ligt, net als bij Logistiekelingen, bij de grote groep Mbo-ers en de nog niet gekwalificeerde medewerkers. Door het aanbieden van trainingen en opleidingen, die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk, creëert LogicLeap een laagdrempelige en prettige ontwikkelcultuur.

Een van de doelstellingen van Logistiekelingen is om medewerkers die nu in de sector logistiek werkzaam zijn voor onze sector te behouden. Met het aanbieden van trainingen en opleidingen sluiten we als LogicLeap hier perfect bij aan.