Limburg Leert

Opleiden is het nieuwe recruiten

Je personeel vasthouden. Door de krapte op de arbeidsmarkt is het meer dan ooit nodig. Maar hoe doe je dat als werkgever? Investeren in ontwikkeling van medewerkers blijkt een van de effectiefste manieren. Dankzij een overheidssubsidie kan dat extra aantrekkelijk via Limburg Leert.

LogicLeap is een van de 11 scholingspartners die geselecteerd zijn voor deze speciale subsidieregeling. De regeling omvat 6.000 scholingstrajecten die met een korting kunnen worden aangeboden en is bedoeld als een stimulans voor de Limburgse arbeidsmarkt.

Aanmelden

Wilt u uw huidige medewerkers perspectief bieden en stimuleren in hun ontwikkeling?

Om ze deel te laten nemen aan een van de geselecteerde opleidingen volstaat aanmelding bij ons. Wij handelen tijdens de opleiding de administratie met de kandidaat verder af. De subsidie ontvangt u als een korting op uw factuur. Het aantal opleidingen en trainingen dat we met subsidie mogen aanbieden is echter beperkt. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen. Deelnemen kan op basis van een bedrijfsgroep.

Om in aanmerking te komen voor de subsidie dient de medewerker werkzaam en/of woonachtig te zijn in Limburg en te beschikken over een BSN nummer.

Aanbod      

Dit zijn de opleidingen van LogicLeap die voor de subsidie in aanmerking komen:

Subsidie van € 400

  • Communicatie en Praktisch leidinggeven
  • Taaltraining logistiek Engels
  • Taaltraining logistiek Nederlands