Werken bij LogicLeap

Werken bij LogicLeap, betekent werken bij een innovatief en groeiend bedrijf. Je bent werkzaam in een enthousiast en ervaren team waar we altijd klaar staan voor elkaar! We zijn altijd op zoek naar nieuwe en getalenteerde collega’s.

Actueel

Ben je werkzaam als taaldocent in het reguliere onderwijs, en zoek je uitbreiding van uren en meer afwisseling? Of ben je als ZZP trainer op zoek naar uitbreiding van opdrachten? Dan is dit zeker iets voor jou! Door toename van het aantal aanvragen zijn wij voor het afnemen van intakes op basis van referentiekader CEFR en de uitvoering van klantgerichte taaltrainingen (Nederlands, Engels, Frans) nl. op zoek naar aanvulling op de poule van trainers.
Onze trainingen worden verzorgd op locatie bij de klant en het betreft volwassenen werkzaam in transport en logistiek. Ons werkgebied is geheel Nederland, met een nadruk op Limburg en Brabant. De lesplanningen zijn altijd afhankelijk van je beschikbaarheid en we houden rekening met je maximale reisbereidheid. Reiskosten worden vergoed.

Quote van een van onze trainers: ‘Het geeft veel voldoening om naast mijn reguliere baan ook maatwerk taaltrainingen te geven bij distributiecentra van grote internationale organisaties.’

Ben je geïnteresseerd of wil je eerst eens kennismaken met LogicLeap, neem dan zeker eens vrijblijvend contact met ons op! We vertellen je er graag meer over.