Even voorstellen

Het LogicLeap team is een dedicated team dat staat voor kwaliteit en professionaliteit. Ontwikkelen van mensen zit bij ons allemaal in het DNA.

  • Roy Fleuren, Directeur Van kleins af aan ben ik al werkzaam in Transport en Logistiek en heb uiteindelijk mijn passie gevonden in opleidingen en trainingen. Als directeur/aandeelhouder van Vervoerscollege en LogicLeap ben ik elke dag druk in de weer om samen met het team deze mooie sector van het allerbeste te voorzien.
  • Hans Rutten, Directeur Innovatie, samenwerking en relevantie zijn de 3 pijlers van LogicLeap. Mijn uitdaging is om hier samen met het team en externe partners een succes van te maken.
  • Sonja Leenen, Business Manager Ik ben inmiddels ruim 4 jaar werkzaam bij LogicLeap. Daarvoor was ik Projectmanager binnen het MBO BBL onderwijs, waar ik steeds vaker merkte dat het voor opdrachtgevers en kandidaten maatwerk gerichter moest. Passend bij de visie van een ‘leven lang ontwikkelen’, binnen de combinatie werken en leren. Praktijkgericht en rekening houdend met de aanwezige werkervaring en de gewenste persoonlijke ontwikkeling. Opleiden binnen het kwalificatieraamwerk NLQF biedt deze mogelijkheid. Als Business Manager houd ik mij bezig met de ontwikkeling, implementatie en examinering van deze Europees erkende beroepskwalificaties en maatwerk trainingen.
  • Gijs van Erp, Senior Accountmanager Per 1 september 2021 ben ik in dienst gekomen bij LogicLeap. Hiervoor ben ik 21 jaar werkzaam geweest bij Randstad in zowel operationele als management functies met name in de transport en logistieke sector. Daar heb ik in de praktijk mogen ervaren hoe belangrijk het is om te investeren in de ontwikkeling van medewerkers. Bij LogicLeap krijg ik nu de kans om met een totaal pakket aan Logistieke opleidingen, bedrijven en hun medewerkers te adviseren over opleiding en ontwikkeling.
  • Bas van Beek, Hoofd Instructeur 

Op de foto; van boven naar beneden:

Hans Rutten, Roy Fleuren, Bas van Beek, Gijs van Erp, Sonja Leenen