Digitaal platform

LogicLeap beschikt over een integraal IT-platform, die medewerkers en hun omgeving (management, praktijkbegeleiders) faciliteert en ontzorgt in het behalen van de (Europees) gevalideerde opleidingskwalificaties.

De mix van een digitale infrastructuur, live workshops en ‘learning on the job’ zijn de hoofdingrediënten voor onze hybride leeromgeving. Laagdrempelige en op de praktijkgerichte sessies zijn onze sleutel tot succes, de doelgroep voelt zich meteen thuis. Bij de ontwikkeling van de leerlijnen is gewerkt vanuit leeruitkomsten met het beroepsproces als uitgangspunt. Vervolgens worden de geformuleerde leeruitkomsten vertaald naar ‘state of the art’ lesmethodes.

Docenten, coaches en praktijkbegeleiders maken met veel gevoel en ervaring de leerstof direct toepasbaar in de praktijk. Hierdoor ervaart de cursist direct resultaat, ontstaat er een positieve leerervaring en wordt de drempel om zich verder te ontwikkelen weg genomen.

De combinatie van een leerplatform met de gecertificeerde leerlijnen werd gezien als een innovatie voor sector, de financiering van de projectdoelstellingen kwam zodoende mede tot stand door de toekenning van een MKB Innovatiestimulering Topsectoren Zuid-Nederland (MIT-Zuid).